Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pensii Speciale Pentru Alesii Locali

Pensii Speciale Pentru Alesii Locali. In primul rand, pensia speciala pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene se acorda indiferent de orice alte pensii sau surse de venit in al treilea rand, alesii locali cu functie executiva vor beneficia de pensiile speciale de la incetarea mandatului, insa daca vor incepe. Nou proiect pentru ca aleșii locali să ia pensii speciale. Legea pensiilor pentru aleşii locali va intra din nou în dezbaterea parlamentului, pentru a pune de acord decizia magistraţilor de la cc cu actul normativ. Traian basescu afirma ca pensiile speciale pentru parlamentari si alesii locali ingroapa in datorii viitorul tarii si cere guvernului ciolos sa le suspende prin ordonanta de urgenta. Curtea constituțională a româniei (ccr) a decis miercuri că este neconstituțională legea referitoare la pensiile speciale pentru aleșii locali, după ce a admis sesizarea guvernului.

Senatul a adoptat, marti, propunerea legislativa privind pensiile speciale pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene. Actul normativ prevede că pensiile speciale ale aleşilor locali se vor calcula după aceeaşi schemă ca şi ale parlamentarilor. Desi ccr a hotarat cu majoritate de voturi ca parlamentarii nu pot oferi pensii speciale consilierilor locali, judeteni, viceprimarilor, vicepresedintilor de consilii. Aleșii locali condamnați pentru infracțiuni de corupție nu vor beneficia de pensii speciale. Sesizarea executivului se referea la obiectia de neconstitutionalitate a actului normativ de modificare.

Document Guvernul Plănuiește Să Adopte Săptămana Viitoare Codul Administrativ Prin Oug Pensii Speciale Pentru Aleșii Locali Deciziile Privind Patrimoniul Vor Fi Luate Cu Jumătate Plus Unu In Loc De Două Treimi Crește
Document Guvernul Plănuiește Să Adopte Săptămana Viitoare Codul Administrativ Prin Oug Pensii Speciale Pentru Aleșii Locali Deciziile Privind Patrimoniul Vor Fi Luate Cu Jumătate Plus Unu In Loc De Două Treimi Crește Source from : https://www.g4media.ro/document-guvernul-planuieste-sa-adopte-saptamana-viitoare-codul-administrativ-prin-oug-pensii-speciale-pentru-alesii-locali-deciziile-privind-patrimoniul-vor-fi-luate-cu-jumatate-plus-unu-in-loc-de.html
Traian basescu afirma ca pensiile speciale pentru parlamentari si alesii locali ingroapa in datorii viitorul tarii si cere guvernului ciolos sa le suspende prin ordonanta de urgenta. O altă modificare le permite aleşilor locali să aibă indemnizaţia pentru limită de vârstă se cumulează cu orice tip de pensie stabilită în sistemul public de pensii sau în alt sistem de pensii neintegrat. In primul rand, pensia speciala pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene se acorda indiferent de orice alte pensii sau surse de venit in al treilea rand, alesii locali cu functie executiva vor beneficia de pensiile speciale de la incetarea mandatului, insa daca vor incepe. Nou proiect pentru ca aleșii locali să ia pensii speciale. Aleșii locali condamnați pentru infracțiuni de corupție nu vor beneficia de pensii speciale.

Legea pensiilor pentru aleşii locali va intra din nou în dezbaterea parlamentului, pentru a pune de acord decizia magistraţilor de la cc cu actul normativ.

Nu vor beneficia de această pensie cei care au fost condamnaţi definitiv cu executare în această lege va intra în vigoare din ianuarie 2017, iar banii pentru pensiile aleşilor locali vor fi acordaţi de la bugetele locale. Desi ccr a hotarat cu majoritate de voturi ca parlamentarii nu pot oferi pensii speciale consilierilor locali, judeteni, viceprimarilor, vicepresedintilor de consilii. Actul normativ prevede că pensiile speciale ale aleşilor locali se vor calcula după aceeaşi schemă ca şi ale parlamentarilor. Guvernul a sesizat, pe 26 decembrie, curtea constituţională a româniei în legătură cu obiecţiuni privind legea pensiilor speciale ale primarilor. Guvernul a sesizat cc, pe 26 decembrie, în legătură cu obiecţiuni privind legea pensiilor speciale ale aleșilor locali.

Sesizarea are in vedere incalcarea mai multor articole din constitutie, referitoare la instituirea unui regim special de privilegii pentru anumiti alesi locali, acordarea retroactiva a drepturilor speciale si neasigurararea finantarii pentru indemnizatiile nou create. Comisia specială pentru elaborarea codului administrativ a adoptat miercuri un amendament care prevede ca primarii, viceprimarii, președinții și vicepreședinții consiliilor curtea constituțională a decis, miercuri, că sunt neconstituționale dispozițiile privind pensiile speciale pentru aleșii locali. Dezbaterile pe marginea pensiilor speciale pentru aleşii locali au fost amânate de comisia juridică, pentru o dată ulterioară. Desi ccr a hotarat cu majoritate de voturi ca parlamentarii nu pot oferi pensii speciale consilierilor locali, judeteni, viceprimarilor, vicepresedintilor de consilii. Persoanele alese începând cu anul 1992, respectiv primarii, viceprimarii.

Alianța Usr Plus Psd și Udmr Vor Pensii Speciale Pentru Aleșii Locali Parlamentarii Psd și Udmr Au Votat Astăzi In Comisia De Muncă A Camerei Deputaților Impotriva Proiectului Senatoarei Usr Florina
Alianța Usr Plus Psd și Udmr Vor Pensii Speciale Pentru Aleșii Locali Parlamentarii Psd și Udmr Au Votat Astăzi In Comisia De Muncă A Camerei Deputaților Impotriva Proiectului Senatoarei Usr Florina Source from : https://m.facebook.com/alianta2020usrplus/photos/a.629995834108315/1075569756217585/?type=3&source=48
Nou proiect pentru ca aleșii locali să ia pensii speciale. O altă modificare le permite aleşilor locali să aibă indemnizaţia pentru limită de vârstă se cumulează cu orice tip de pensie stabilită în sistemul public de pensii sau în alt sistem de pensii neintegrat. Sesizarea are in vedere incalcarea mai multor articole din constitutie, referitoare la instituirea unui regim special de privilegii pentru anumiti alesi locali, acordarea retroactiva a drepturilor speciale si neasigurararea finantarii pentru indemnizatiile nou create. Persoanele alese începând cu anul 1992, respectiv primarii, viceprimarii. Sesizarea executivului se referea la obiectia de neconstitutionalitate a actului normativ de modificare.

Traian basescu afirma ca pensiile speciale pentru parlamentari si alesii locali ingroapa in datorii viitorul tarii si cere guvernului ciolos sa le suspende prin ordonanta de urgenta.

Pensii speciale și pentru aleșii locali. Sustinut de psd, proiectul a fost contestat de liberali, care au anuntat ca vor in ceea ce priveste masurile luate in cazul senatorilor care vor vota proiectul pensiilor pentru alesii locali, stroe a afirmat ca vor exista sanctiuni in. Comisia specială pentru elaborarea codului administrativ a adoptat miercuri un amendament care prevede ca primarii, viceprimarii, președinții și vicepreședinții consiliilor curtea constituțională a decis, miercuri, că sunt neconstituționale dispozițiile privind pensiile speciale pentru aleșii locali. Senatul a adoptat, marti, propunerea legislativa privind pensiile speciale pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene. Prin urmare, legea pensiilor pentru aleşii locali va intra din nou în dezbaterea parlamentului, pentru a pune de acord decizia magistraţilor de la cc cu actul normativ.

Senatorii au adoptat marţi legea privind acordarea de pensii speciale pentru aleşii locali. In primul rand, pensia speciala pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene se acorda indiferent de orice alte pensii sau surse de venit in al treilea rand, alesii locali cu functie executiva vor beneficia de pensiile speciale de la incetarea mandatului, insa daca vor incepe. Senatul a adoptat, marti, propunerea legislativa privind pensiile speciale pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene. Pensii speciale și pentru aleșii locali. Legea pensiilor pentru aleşii locali va intra din nou în dezbaterea parlamentului, pentru a pune de acord decizia magistraţilor de la cc cu actul normativ.

Ccr A Respins Pensiile Speciale Pentru Alesii Locali Parlamentul S A Apucat Să Rescrie Legea Stelian Muscalu
Ccr A Respins Pensiile Speciale Pentru Alesii Locali Parlamentul S A Apucat Să Rescrie Legea Stelian Muscalu Source from : https://www.stelianmuscalu.ro/ccr-a-respins-pensiile-speciale-pentru-alesii-locali-parlamentul-s-a-apucat-sa-rescrie-legea/
Pensii speciale și pentru aleșii locali. Senatul a adoptat, marti, propunerea legislativa privind pensiile speciale pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene. O altă modificare le permite aleşilor locali să aibă indemnizaţia pentru limită de vârstă se cumulează cu orice tip de pensie stabilită în sistemul public de pensii sau în alt sistem de pensii neintegrat. Legea pensiilor pentru aleşii locali va intra din nou în dezbaterea parlamentului, pentru a pune de acord decizia magistraţilor de la cc cu actul normativ. Sustinut de psd, proiectul a fost contestat de liberali, care au anuntat ca vor in ceea ce priveste masurile luate in cazul senatorilor care vor vota proiectul pensiilor pentru alesii locali, stroe a afirmat ca vor exista sanctiuni in.

.unui regim special de privilegii pentru anumiți aleși locali, acordarea retroactivă a drepturilor speciale și neasigurarea finanțării pentru indemnizațiile președintele curții constituționale, augustin zegrean, a admis, miercuri, referitor la pensiile speciale pentru aleșii locali, că orice ban primit.

Curtea constituțională a româniei (ccr) a decis miercuri că este neconstituțională legea referitoare la pensiile speciale pentru aleșii locali, după ce a admis sesizarea guvernului. Senatul a adoptat, marti, propunerea legislativa privind pensiile speciale pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene. Pensiile speciale pentru alesii locali au trecut de votul final. Situatia din parlament privind pensiile speciale pentru alesii locali prevazute in codul administrativ. O altă modificare le permite aleşilor locali să aibă indemnizaţia pentru limită de vârstă se cumulează cu orice tip de pensie stabilită în sistemul public de pensii sau în alt sistem de pensii neintegrat.

Posting Komentar untuk "Pensii Speciale Pentru Alesii Locali"