Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Beius

Casa De Vanzare Beius

188 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. Vezi aici ultimele anunțuri cu case de vanzare publicate de către particulari și agenții imobiliare.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Apartamente de vanzare (2) case de vanzare (0) garsoniere de vanzare (0) terenuri de vanzare (0) spatii comerciale/birouri de vanzare (0). Casa noua 380mp in beius langa strand laguna apa termala gradina 160mp. Pe titirez.ro gasesti anunturi de vanzare pentru case/vile in beius.pentru cautarea de case/vile, te ajuta titirez.

Casă Beius Trovit
vizitati articolul complet aici : https://case.trovit.ro/cas%C4%83-beiu%C5%9F
Casă de vânzare la schinoasa. Vezi 17 rezultate pentru casa batraneasca de vanzare la munte la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 2.000 eur. Imobilul, avand o constructie in stil gotic, masoara o suprafata utila de 300 mp, si este amplasat pe un teren cu o suprafata de 2164 mp.

Nu va mai raspunde nimeni la mesajele de pe olx sau de pe facebook.

Inapoi la cautare casa de vanzare bihor beius (comuna) beius,bihor,beius. » galati, sendreni, zona serbestii vechi. Vând casa in luncsoara,in curte sunt două case complet mobilate si utilate,cu 2 dormitoare,baie ,bucătărie,bucătărie de vară,terasă.imobilele au apă de la făntână proprie cu hidrofor care asigură apa in ambele case,in.

Casa noua 380mp in beius langa strand laguna apa termala gradina 160mp. Case la tara de vanzare iasi. Adaugat la 13:41, 3 iunie 2017.

Anunturi Case De Vanzare Beius Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/beius/
Case vile de vanzare bucuresti. Inapoi la cautare casa de vanzare bihor beius (comuna) beius,bihor,beius. 186 m2 4 camere 2 bai.

325, constând in teren intravilan de 525 mp și im.

Nu va mai raspunde nimeni la mesajele de pe olx sau de pe facebook. 325, constând in teren intravilan de 525 mp și im. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii din bălţi.

Vanzare casa bihor (beius), casa 7 camere, 3 bai, bucatarie, pivnita, centrala, suprafata utila 272mp, 70mp construiti, 1980, fara balcon, casa 7 camere, 3 bai, bucatarie, pivnita, centrala, 272mp teren, 70mp construiti, cadastru. Pe titirez.ro gasesti anunturi de vanzare pentru case/vile in beius.pentru cautarea de case/vile, te ajuta titirez. Terenul aferent este de 4474 mp, curte individuala, libera in suprafata d.

7 Camere Casa De Vanzare Bihor Judet Beius 4597369 Www Storia Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.storia.ro/ro/oferta/gaminvest-casa-de-vanzare-situata-la-25km-de-beius-bihor-v2120-IDjhZ7.html
Imobilul, avand o constructie in stil gotic, masoara o suprafata utila de 300 mp, si este amplasat pe un teren cu o suprafata de 2164 mp. Se vinde casa de vaioaga, calduroasa, reabilitata termic, cu anexa din caramida si cu gradina in municipiul beius, bihor. Cora proiect imobiliare va propune spre vanzare casa de locuit pe un teren generos cu un front stradal de 60 m, situata pe dn 79 care leaga oradea pentru mai multe informatii av rog sa ma contactati la nr.

Vând casa in luncsoara,in curte sunt două case complet mobilate si utilate,cu 2 dormitoare,baie ,bucătărie,bucătărie de vară,terasă.imobilele au apă de la făntână proprie cu hidrofor care asigură apa in ambele case,in.

Imobilul, avand o constructie in stil gotic, masoara o suprafata utila de 300 mp, si este amplasat pe un teren cu o suprafata de 2164 mp. Vezi 17 rezultate pentru casa batraneasca de vanzare la munte la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 2.000 eur. Terenul aferent este de 4474 mp, curte individuala, libera in suprafata d.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Beius"